Armonizează-ți spațiul: servicii Feng Shui pentru o viață echilibrată

Feng Shui pentru locuință

Îmi place să spun că în spatele fiecărei uși există o istorie, și fiecare casă are istoria ei.

Fiecare dintre noi ne aducem aportul la aranjarea interiorului casei noastre, astfel încât să obținem confortul dorit. În multe cazuri, acest aport poate să ducă în schimb la dezechilibre energetice, care accentuându-se cu timpul, cresc predispoziția noastră la anumite stări, evenimente sau boli.

Este foarte important în această artă Feng Shui de decorare și amenajare a locuinței să obținem echilibrul dintre cele 5 elemente: foc, pământ, metal, apă și lemn. Să știm cum să ne decorăm casa astfel încât fiecare dintre aceste elemente să fie reprezentat într-un fel sau altul, așa cum spre exemplu, o fântână devine simbolul apei într-o cameră fără ferestre, tot la fel cum culoarea albastră pe unul dintre fotoliile din aceeași încăpere reprezintă același simbol.

O analiză Feng Shui la timp, este cea mai mică investiție pe care o putem face pentru armonizarea vieții noastre. Vom caută împreună ce fel de îmbunătățiri să aducem locuinței tale, pentru binele și nevoile tuturor coabitanților ei.

Dacă vrei să-ți decorezi noua casă după principiile Feng Shui, sau dacă nu ști de ce anumite lucruri care ți se întâmplă sunt lipsite de explicații, nu mai sta pe gânduri. Programează o consultație, și hai să începem transformarea locuinței și a vieții tale.

Feng Shui pentru firmă

Cariera este o parte foarte importantă a vieții noastre, conferindu-ne stabilitate și independență economică. Viața de antreprenor aduce cu ea și multe provocări. Să reușești să dezvolți o afacere cât mai prosperă, într-un mediu de lucru armonios, cu angajați pe care să te bazezi, sunt doar unele dintre aceste provocări.

Locul nostru de muncă reprezintă a doua noastră casă, acolo unde ne petrecem aproape jumătate din timpul nostru. Un mediu haotic, lipsit de tranzacții, și cu angajați care nu se simt bine, conduce mai devreme sau mai târziu la faliment. De aceea este foarte important să îmbunătățim flow-ul mediului (Qi), armonizându-l și echilibrându-l. Afacerile prospere beneficiază de un mediu de lucru armonios, eficient, și bine organizat.

Feng Shui este o practică veche de secole care atunci când este aplicată, aduce echilibru și armonie în orice mediu. Lumea de afaceri apelează tot mai des la această practică pentru a-și îmbunătăți cifrele de afaceri.

Coloși precum Coca-Cola, Procter & Gamble, British Airways, Bank of America, Federal Express, Oprah Winfrey, Panasonic sunt doar câteva companii care folosesc tot mai des Feng Shui. Imaginează-ți cât de simplu poți și tu să obții același nivel de succes în afacerea ta prin simpla aplicare a instrumentelor clasice din Feng Shui. O analiză Feng Shui la timp este cea mai mică investiție pe care o poți face pentru stimularea afacerii tale.

Hai SĂ VEDEM cum este mediul tău de business! Hai ACUM să-l îmbunătățim pentru o mai bună ascensiune profesională! Hai SĂ DESCHIDEM ușile noilor clienți! Hai SĂ INVITĂM în firma ta tranzacții noi și afaceri avantajoase! Hai SĂ INSPIRĂM angajații și să le mărim performanța!

Programează o consultație și hai să începem ASCENSIUNEA business-ului tău prin simpla utilizare a uneltelor complexe din Feng Shui. Hai SĂ STIMULĂM ENERGIILE să ATRAGĂ ABUNDENŢA!

Feng Shui pentru grădină

Grădina este pentru mine oaza de libertate și inspirație, în care fantezia și creația nu au limite. Similar este și balconul, o grădină la o scală mai mică.

Cicero spunea odată: „Dacă ai o grădină și o bibliotecă, nu mai ai nevoie de nimic.” Și este foarte adevărat; grădina este locul pe care poți să îl transformi în spațiul tău de poveste așa cum visezi și iți dorești, unde designul și practicitatea să se completeze.

Grădina are și ea propria energie și chiar mai mult, e de dorit să fie expunerea armonioasă dintre energia Pământului și energia Universului. Echilibrul dintre aceste energii este foarte important ținând cont că în acest loc ne petrecem parte din zi, în decursul întregului an; aici ne lăsăm copiii să se joace, aici ne servim des masa sau culegem fructele și legumele sădite de noi și pe care cu plăcere le consumăm.

Este așadar foarte important ca energiile acestui loc să fie energii bune și benefice nouă atât vizual, cât și pentru întreg corpul și organismul nostru. Grădina noastră o dorim ca pe oaza noastră de regenerare, de respirație, inspirație, și încărcare cu energie Qi pozitivă.

Te invit ACUM cu ajutorul meu să creăm povestea și oaza ta de relaxare, după viziunea ta și conform principiilor Feng Shui.

În fiecare zi atingem și folosim obiecte cu un nivel ridicat de radiații și magnetism. Călcăm pe multe așa numite „linii Curry”, care sunt forme de stres geopatic, radiații terestre sau energii pulsatorii, care vin din interiorul miezului pământului. Aceste linii rulează într-un model de grilă pe întregul nostru pământ, la nivelul latitudinilor noastre, cu intervale de aproximativ 4 metri. Și deoarece este vorba despre energii pulsatorii, grosimea liniilor variază între aproximativ 20-80 cm. Liniile Curry sunt așadar în jurul nostru tot timpul, deci sunt inevitabile. Nu este periculos să ne deplasăm pe această radiație a pământului, dar trebuie să evităm să dormim sau să petrecem mult timp pe o linie Curry și în special pe intersecțiile liniilor Curry, numite „cruci Curry”.

Te invit ACUM ca împreună să organizăm oaza ta de respiro, dăruind spațiului tău exterior toată funcționalitatea de care ai nevoie. Simplu & Natural !

Design & Decorațiuni interioare

Designul și decorarea interioară necesită creativitate, perseverență și respectarea anumitor cunoștințe tehnice.

Fundamente esențiale pentru decorarea interioară se regăsesc într-o serie de detalii care includ culoare, sau în accesorii, obiecte de iluminat, tratamente pentru ferestre, tratamente pentru pereți, textile sau diverse alte materiale destinate interioarelor. Toate acestea fiind doar complemente la propriile stiluri istorice și planificare a spațiului. Designul de interior implică o PLANIFICARE cât mai reală a spațiului dorit (dormitor, camera de zi, camera copilului, baie sau bucătărie), ACHIZIŢIONARE de materiale potrivite și EXECUTARE a proiectului.

Abilităților mele din acest domeniu și experiența mea în COACHING combinate cu ideile tale vor face posibilă crearea noului spațiu într-o formă modernă și rafinată, exact așa cum ți-l dorești.

Colaborarea noastră se va desfășura doar la distanță (online), iar serviciile mele de COACHING ÎN DESIGN constau în găsirea, elaborarea și evidențierea stilului dorit, amplificat de propuneri de accesorizare, precum și o eventuală planificare fezabilă a proiectului. Managerul de Proiect în proiectul nostru de design vei fi chiar tu. Rodul acestei colaborări va deveni „vigneta” ta. Rolul meu activ în calitate de coach decorator de interior este să te ajut prin sfaturi, detalii și feed-back, ca în perioada de timp stabilită să îți transformi ideile în realitate.

SUCCESUL MEU este SUCCESUL TĂU! Respectarea termenelor și a tuturor acordurilor prestabilite va duce la crearea camerei/spațiului dorit, care pe lângă frumusețea și funcționalitatea ei, va fi și un spațiu de inspirație, admirat de mulți.

Contactează-mă ACUM și hai să începem COLABORAREA NOASTRĂ pentru CREAREA noului tău PROIECT! Totul în funcție de dorințele și nevoile pe care le ai.

Home Staging & Redecorare

Home staging este o parte foarte importantă din industria imobiliară, devenind tot mai căutată atât pentru persoanele fizice care doresc să își vândă locuința, dar și pentru agențiile imobiliare.

Secretul din culisele acestei meserii este „punerea în scenă” a imobilului, astfel încât acesta să arate cel mai bine cu o investiție relativ mică. Țelul meu este să te ajut să scurtezi timpul de vânzare al imobilului tău, dar și obținerea celui mai bun preț posibil.

În multe țări „redesign-ul” imobilului dinaintea vânzării este pe cât de practicat, pe atât de important. Un număr tot mai mare de proprietari de imobile cunosc și apreciază importanța „staging”-ului, căutând să angajeze organizatori profesioniști care să le amenajeze casele înainte de a le scoate la vânzare pe piața imobiliară.

INTENŢIONEZI SĂ ÎŢI VINZI IMOBILUL? Experiența mea din domeniul Home Staging împreună cu cea de COACHING și împreună cu tine, va face posibilă crearea unui spațiu nou de locuit, compatibil unei game largi de potențiali cumpărători.
Colaborarea noastră se va desfășura doar la distanță (online), iar serviciile mele de COACHING IN HOME STAGING constau în ELABORAREA unui plan clar de DEPERSONALIZARE a spațiului pe care dorești să îl vinzi și de REDECORARE a acestuia. Împreună vom organiza DEPERSONALIZAREA spațiului, și vom găsi culorile și accesoriile potrivite care să îi pună în evidență noul stil.

Managerul de Proiect în proiectul nostru de staging și redesign vei fi chiar tu. Rodul colaborării noastre este „prezentarea” unui nou imobil adaptat oricărui tip de cumpărător. Rolul meu activ în calitate de home stager și coach de redecorare de interior este să te ajut prin sfaturi clare, detalii și feed-back pe întreaga perioadă de timp stabilită, să îți transformi obiectul vânzării într-un produs ușor vandabil.

Contactează-mă ACUM și hai să începem COLABORAREA NOASTRĂ pentru VÂNZAREA RAPIDĂ a imobilului tău!

INVESTEŞTE TIMP acum în proiectul de REMODELARE a imobilului tău, ÎNAINTEA VÂNZĂRII. Hai să facem din noua ta experiență un SUCCES real!

Consultanță de culoare

„Culoarea este obsesia mea de zi de zi, bucuria și frământarea mea” (Claude Monet)

Culoarea pentru mine reprezintă un cumul de sentimente și un mod de transpunere într-un limbaj artistic. Intensitatea propriilor simțiri și amplitudinea energiilor dintr-un anumit moment, transpuse în culoare, produc paleta de culori pe care o putem folosi atât vestimentar, cât și ambiental.

Culoarea ne invită la confort și este totodată personală. Ea ne inspiră creativitatea, este legătura noastră cu natura și povestește multe despre ce fel de persoană suntem.

Tot culoarea ne ajută să transformăm camere plictisitoare, neatrăgătoare și neinteresante în spații interesante, armonioase și pline de caracter. De la culoarea vopselei peretelui sau a fațadei casei, la accesoriile folosite sau plantele decorative, oricare element în sine este o mică poveste. Bunul gust ne învață doar să știm cum să folosim paleta noastră preferată de culori pentru obținerea unei coerențe și echilibru în spațiul dorit.

Translator și interpret autorizat pentru suedeză-română și română-suedeză
Experiența mea de traducător este de peste 15 ani și este aplicabilă în diferite domenii: legal, imigrări, social, forță de muncă, economic, literar, tehnic, științific, medical, etc.

Îmi ofer serviciile de traducător și interpret autorizat din limba suedeză în limba română și din limba română în limba suedeză pe întregul teritoriu european. Dețin autorizație de traducător atât în Suedia (Kammarkollegiet), cât și în România (Ministerul Justiției).

Am trăit peste 22 de ani în societatea suedeză, învățând să înțeleg nuanțele limbii, fapt care mă ajută în efectuarea de traduceri foarte corecte. Ai nevoie de o traducere autorizată într-una dintre aceste limbi europene? Nu ezita să mă contactezi, cu siguranță vei fi foarte mulțumit!

Scroll to Top