Despre mine

Consultant Feng Shui și traducător

Sunt Cecilia Hortenzia Blaga, Consultant Feng Shui

și îmi place să mă descriu ca fiind o persoana intuitivă, creativă, energică, și empatică. În copilărie am studiat printre altele și la școala de arte plastice, amprenta acesteia ajutându-mă să înțeleg frumosul în cel mai mic detaliu. Și cum fiecare „frumos” are propriile energii, tot de copil am fost atrasă și am simțit diferite energii inexplicabile, pe care cu timpul am învățat să le înțeleg, privindu-le ca pe o binecuvântare acum și de câte ori am nevoie.

Și vreau să ști că ador Natura cu tot ce îi aparține, tot ce este simplu și natural. De multe ori îmi place doar să fiu, să respir aerul, să miros iarba, să fac o plimbare necondiționată, să observ vântul și să simt emoțiile fascinantei lumi naturale. Singura mea cale de găsire a clarității mele și al echilibrului meu interior este întoarcerea spre Mama Natură. 

Căile vieții m-au purtat în frumoase țări și minunate locuri, unde am întâlnit oameni fantastici de la care am învățat culturi și tradiții noi. Sunt licențiată în informatică din România și am cunoștințe vaste în domeniul marketing și vânzări obținute atât în Romania, cât și în Grecia. În Suedia am studiat și mi-am diversificat experiența profesională în domenii precum resursele umane, coaching, coordonator de proiecte cu fonduri Europene aplicabile în diverse sectoare, dar și lingvistic, fiind translator autorizat și consultant Feng Shui. Lunile grele de care cu toții am avut parte în Covid, m-au făcut să înțeleg cât de importantă este armonia din jurul nostru și câtă nevoie avem cu toții de acest „frumos”. Mi-am urmat inima și in ultimii ani în care am și locuit în Canada, mi-am aprofundat și mai mult cunoștințele în domeniul estetic. 

Din toate aceste locuri am învățat să ÎNŢELEG cât este de important să iubim Natura, să o RESPECTĂM și să trăim într-o ARMONIE cât mai perfectă cu ea. Inspirația mi-o aleg mereu din FORMELE, MIROSURILE și feeria de CULORI cu care aceasta mă surprinde mereu.

Fiind născută în zodia Scorpion, rămân mereu fascinată de mister și contraste; iubesc ENERGIA dimineții și MAGIA nopții, admir PERFECŢIUNEA timpului sau cel mai IMPERFECT obicei, ador VITALITATEA dar mă tem de  „haosul” pe care mulți dintre noi îl alegem companion într-o perioadă a vieții. De ce? Pentru că din diferite motive, alegem atunci stagnarea și limitarea.

SUNT AICI, ACUM, PENTRU TINE! Sunt AICI să te ajut să te redescoperi și ÎMPREUNĂ să facem micile schimbări care vor produce mari transformări. SIMPLU și NATURAL pentru o nouă viață, armonioasă și echilibrată.

De aceea te invit ACUM în lumea mea, asigurându-te totodată că împreună și LUMEA ta va recăpăta ECHILIBRUL și ENERGIA pe care ți-o dorești. Bucuria mea este mereu să colaborez cu clienții care investesc în binele și în armonia din jurul lor.

Let’s do the changes together! Let’s embark on this journey together!

Așadar, aștept să realizăm împreună noul mediu, conform nevoilor tale și cu ajutorul acestei minunate științe numite Feng-Shui.​

Cecilia Hortenzia Blaga, Consultant specialist Feng Shui

Scroll to Top